Provoz tohoto fóra byl ukončen. CZilla fórum slouží nyní pouze jako archiv.
Nové fórum podpory uživatelů Mozilly naleznete na adrese forum.mozilla.cz.
CZilla fórum
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
lu13cie Nováček

|
Zaslal: 31. říjen 2009, 19:42 Předmět: |
|
|
žádná změna.
Asi fakt nakonec budu muset odnést poč k technikovi a zase nechat shodit visty a potom zase nainstalovat. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
IDv Lidé CZilly

Založen: 23.11.2004 Příspěvky: 524 Karma: 20 Bydliště: Praha
|
Zaslal: 31. říjen 2009, 21:59 Předmět: |
|
|
Zkuste vypnout firewall. _________________ Dvě věci na světě jsou nekonečné: vesmír a lidská hloupost.
I když s tím vesmírem si nejsem tak úplně jist.
(Albert Einstein) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
poljos Fórum maniak

|
Zaslal: 31. říjen 2009, 22:00 Předmět: |
|
|
Z hecu jsem to zkusil (ten test) a neprošel jsem (Windows XP) - žeprý špatná Java (?! - týden stará). V povolování "výjimek" při stahování, jsem se ve Firewallu skoro uklikal (minimálně 5x jsem musel cosi povolovat - abych to vůbec stáhnul).
Nainstaloval jsem novou Javu (lépeřečeno reinstaloval). Je zajímavé, že to s klidem "převálcovalo" původní verzi Javy... bez námitek, i když byla stejná. Java se v PC chová skoro jako spyware - nacpe se doslova všude! Do nabídky po startu systému se chce automaticky spouštět, do spouštěných úloh si automaticky naplánuje aktualizace, nemluvě o prohlížečích - jen do Firefoxu si Java nacpala 3 "něco", co určitě nepotřebuju Samozřejmě bez souhlasu a vědomí uživatele! - takže jsem to hned vše zase povypínal...
Naštěstí mám bankovní účet u jiného "ústavu", kde nevyžadují Jawa spyware - takže jsem ji všude pozakazoval (kupodivu mi vše funguje a k ničemu mi nechybí). _________________ Když mi něco nejde a ostatním ano - je chyba určitě u nich!
Servisman od Firefoxů je mimo provoz, musíš to opravit sám! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|