Provoz tohoto fóra byl ukončen. CZilla fórum slouží nyní pouze jako archiv.
Nové fórum podpory uživatelů Mozilly naleznete na adrese forum.mozilla.cz.
Obsah fóra CZilla fórum CZilla fórum
 PřihlášeníPřihlášení   ProfilProfil   Seznam uživatelůSeznam uživatelů 
Pokročilé vyhledávání
eBanka a Firefox 3 - přihlášení pomocí Internetového Ek
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra CZilla -> Firefox - Dotazy uživatelů
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Nat
Nováček
Nováček

PříspěvekZaslal: 26. červen 2008, 06:59    Předmět: MF3 a javascript Citovat

Osobně jsem v podobném smyslu rozladěn u Firefoxu 3 také. Používám u vývoje stránek už leta několik v praxi osvědčených javascriptových funkci a s příchodem FF3 se tyto začly chovat nesprávně nebo přestaly fungovat úplně. Přitom všechny ostatní prohlížeče (IE, Safari, Opera, Konqueror.. a samozřejmě Firefox 2) problémy nedělají.

Tahle změna v chování scriptů mne mrzí, bo FF3 je jinak povedený. Smutek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Joelp
Přispěvatelé CZilly
Přispěvatelé CZilly

PříspěvekZaslal: 26. červen 2008, 08:48    Předmět: Citovat

Možná by nebylo na škodu podívat se, zda jste předtím nepoužíval nestandardní funkce.
Erw
Anonymní

PříspěvekZaslal: 7. červenec 2008, 09:37    Předmět: Soubor nelze otevřít. Přístup byl odepřen. Citovat

Mam tentyz problem. Zatim jsem ho vyresil tak, ze jsem si vedle FF 3 nainstaloval do jineho adresare i FF 2 a pro pristup do eBanky pouzivam ten - a funguje to. Je to sice trochu vopruz, ale lepsi neco nez nic.
Soudruzi z NDR zrejme nekde udelali chybu.

Ahoj
R.
izidor
Anonymní

PříspěvekZaslal: 23. červenec 2008, 22:07    Předmět: Soubor nelze otevřít. Přístup byl odepřen Citovat

Problem je v tom, ze je potreba zasah na strane eBanky, aby v javascriptu pozadali o UniversalBrowserRead nebo UniversalFileRead privilege. Pak zase zacne vracet ten javascript cele celou cestu ke klici a ne jen jmeno souboru.
http dvojtecka lomeno lomeno we we we tecka mozilla tecka org lomeno projects lomeno security lomeno components lomeno signed-scripts.html#privs
Blackx
Anonymní

PříspěvekZaslal: 4. srpen 2008, 10:58    Předmět: Spatna zprava Citovat

Poslal jsem taky informaci o problemu Raiffeisen bance a napsali, ze neuvazuji o oprave Smutek

Konkretne:

"... dovolte, abychom Vás informovali, že se Raiffeisenbank rozhodla ukončit další vývoj pro internetový elektronický klíč. Důvodem bylo velmi malé využití ze strany klientů.
Nový Firefox již tedy bohužel není podporován. Ve Vašem případě je zapotřebí zvolit jiný doporučený prohlížeč a nebo použít starší verzi Firefoxu.
Děkujeme za pochopení. "
Blackx
Anonymní

PříspěvekZaslal: 4. srpen 2008, 11:43    Předmět: Citovat

Alternativne by asi slo explicitne tomuto appletu dat tato prava v jakemsi Java policy file, ktery ma kazdy na disku a muze si ho upravovat, resp. vytvorit vlastni. Popisy jsou napr. tady (bez mezer):

http :// java.sun .com/j2se/1.3/docs/guide/security/PolicyFiles.html

http ://publib.boulder.ibm. com/infocenter/wasinfo/v6r0/index.jsp?topic=/com.ibm.websphere.express.doc/info/exp/ae/rsec_javapolicy.html

Soubor vypada zhruba takto:
grant {
permission java.security.SecurityPermission "Security.insertProvider.*";
permission java.security.SecurityPermission "Security.removeProvider.*";
};

ale bohuzel se mi nedari zformulovat ty spravne radky (nejsem v Jave az tak dobry). Je tu nekdo, kdo by to zvladl?
Aslan
Anonymní

PříspěvekZaslal: 11. srpen 2008, 00:05    Předmět: Citovat

mám úplně stejný problém... dříve (ve FF2) fungoval IEK od eBanky zcela bezchybně (žádné nestandardní rozšíření jsem nepoužíval!)

od té doby co vyšel FF3, tak ani ťuk...

nechtěl jsem do PC instalovat další zbytečný browser, takže pouze na eBanku používám MSIE7 (když už teda v těch Widlích je...)
Martin Vlk
Anonymní

PříspěvekZaslal: 3. září 2008, 19:40    Předmět: Jednodušší řešení Citovat

Úplně nejjednodušší je zkopírovat soubor klíče do domovského adresáře. Odtamtud ho applet může číst a vše funguje jak má.

M.
Jan Spacil
Anonymní

PříspěvekZaslal: 8. září 2008, 08:54    Předmět: Citovat

Martine, dekuji Vam, to je presne to co jsem potreboval, genialne jednoduche reseni :]
Anonymní

PříspěvekZaslal: 12. září 2008, 15:25    Předmět: Re: Jednodušší řešení Citovat

Martin Vlk napsal:
Úplně nejjednodušší je zkopírovat soubor klíče do domovského adresáře. Odtamtud ho applet může číst a vše funguje jak má.

M.

Samozřejmě stačí mít v home adresáři symbolický link a vlastní soubor může být kdekoliv.
Anonymní

PříspěvekZaslal: 19. září 2008, 22:13    Předmět: Re: Jednodušší řešení Citovat

Martin Vlk napsal:

M.

Ahoj,
mám podobný problém, jen jsem nepochopil co to je domovský adresář a čeho je domovský. Prosím o radu pro ty hloupější ...
Děkuji.
Petr
Petr Sedlacek
Anonymní

PříspěvekZaslal: 18. březen 2009, 10:36    Předmět: Re: Jednodušší řešení Citovat

Anonymous napsal:

Ahoj,
mám podobný problém, jen jsem nepochopil co to je domovský adresář a čeho je domovský. Prosím o radu pro ty hloupější ...
Děkuji.
Petr

RESENI PRO WINDOWS:

Ahoj, diky Martinu Vlkovi za nakopnuti - tenhle problem jsem se snazil resit uz hodne dlouho. Dokud to fungovalo v IE, tak me to nejak netlacilo, ovsem ve Windows 7 s IE8 uz to dela to same Mrk

Nicmene, ve Windows je "domovsky adresar" pro tento Javovy applet pomerne necekane instalacni adresar Firefoxu - pro me "C:\Program Files\Mozilla Firefox". Pote co jsem neuspesne vyzkousel vsechny mozne adresare pomohl az M$ (ex Sysinternals) Process Monitor a sledovani diskove aktivity - tam bylo jasne videt odkud se Java snazi ten soubor otevrit.

V danem adresari jsem si vytvoril symbolicky link (ano, od Visty uz je to regulerne mozne i ve Widlich - vlastne, slo to i driv, ale od Visty je uz zahrnuta i commandline utilita):
mklink "C:\Program Files\Mozilla Firefox\iek.key" D:\...\iek.key

Jeste jenom zduraznim co je vlastne jadrem problemu - Java z nejakeho duvodu neumi precist celou cestu ke klici z toho input pole, ziska jenom nazev souboru. Kdyby nekdo vedel, jak v Jave pridelit tyhle prava, podelte se. Me nepomohlo ani
kód:
grant {
   permission java.security.AllPermission;
};

v java.policy, coz by melo pridelit vsechna prava vsem domenam.

Mejte se
Petr Sedlacek[/code]
Wish
Anonymní

PříspěvekZaslal: 26. duben 2009, 17:42    Předmět: Citovat

vím, že se zde spíše řeší přístup přes mozillu ale zkoušel to někdo v IE 8? tam zkopírování do kořenového adresáře nepomáhá
Jeany
Anonymní

PříspěvekZaslal: 10. květen 2009, 22:18    Předmět: Citovat

Doufám že mě tu nesežerou... , nemám nainstalovanou žádnou verzi ...zilla ani nic podobného Mrk . Jen W7 a IE8 ... ale v Control panelu jsem zapnul Java Console a tak se dá poměrně jednoduše zjistit, že JAVA má nějaký problém a klíč chce číst z C:\fakepath\... tak jsem tam ten klíč nakopíroval a jede mi eKonto (asi to není zcela košér, ale funguje to). Úsměv
poljos
Fórum maniak
Fórum maniak

PříspěvekZaslal: 10. květen 2009, 22:28    Předmět: Citovat

Já se přiznám, že kdybych měl v PC cestu C:\fakepath\ - tak se o ten účet na eKontu trochu (hodně) bojím. Úsměv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:    Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra CZilla fórum -> Firefox - Dotazy uživatelů Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.