| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
okurka Nováček

|
Zaslal: 11. březen 2009, 10:29 Předmět: Dotaz na důvod nenačtení stránky |
|
|
Dobrý den, chcni se zeptat na vlastní web.stránky (začínám), proč po zadání adresy www.potok.chytry.cz tyto stránky naběhnou v IE7, v v Opeře(asi 9), ale v Mozille (3) jdou jen reklamy.. Na serveru je jen jeden soubor index.html a prostě s tím nemůžu hnout. Dotaz byl vznesen i na správce serveru, ale zatím mi neodpověděli. (Správcem serveru je www.ic.cz.
Přitom, když tuto adresu zadám takhle www.potok.chytry/index.html
tak ta trocha obsahu, co tam je, funguje.
Tak se chci zeptat, zda není chyba někde v rámci server - mozilla. Děkuji za případnou radu ohledně nápravy.
/* Přesouvám do správné sekce. RiP - Upraveno v souladu s pravidly fóra. */ _________________ okurka |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
okurka Nováček

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
RiP Přispěvatelé CZilly - moderátor

Založen: 23.9.2006 Příspěvky: 3896 Karma: 154 Bydliště: Vratimov
|
Zaslal: 12. březen 2009, 13:50 Předmět: |
|
|
Dobrý den. Oba odkazy mi fungují stejně a zobrazí se text "Dobrý den, toto jsou zkušební stránky". Pravděpodobně je u Vás problém v tom, že FF načítá stránku z vyrovnávací paměti. Zkuste proto obnovit stránku pomocí Ctrl + F5, případně vymazat vyrovnávací paměť přes menu "Nástroje/Vymazat důvěrná data".
P.S.: Také byste si měl doplnit do kódu stránky znakovou sadu, jinak se některým návštěvníkům budou místo diakritiky zobrazovat klikyháky. _________________ "Je nový den!" (Nejkrásnější výkřik) - z knihy Karpatské hry |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
poljos Fórum maniak

|
Zaslal: 13. březen 2009, 18:11 Předmět: |
|
|
Není náhodou ten server v zakázaných (výjimky, nějaký bloker, firewall, atd.)? To by vysvětlovalo, proč naběhne lišta - je z http://img.ic.cz - ale nenaběhne chytry.cz Jinak stránka se mi ve FF načte normálně.
PS: mi se ten "pokažený" odkaz nezobrazí jako stránka - ale jen chybovka Firefox nemůže nalézt server www.potok.chytry. Patrně Linux funguje jinak.  _________________ Když mi něco nejde a ostatním ano - je chyba určitě u nich!
Servisman od Firefoxů je mimo provoz, musíš to opravit sám! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
RiP Přispěvatelé CZilly - moderátor

Založen: 23.9.2006 Příspěvky: 3896 Karma: 154 Bydliště: Vratimov
|
Zaslal: 15. březen 2009, 16:12 Předmět: |
|
|
| poljos napsal: | | mi se ten "pokažený" odkaz nezobrazí jako stránka - ale jen chybovka |
Pokažený, respektive neexistující odkaz ( tazatel ho sám opravil v dalším příspěvku) se zobrazí jako chybová stránka asi ve všech prohlížečích a nezávisle na OS, u mě nevyjímaje . _________________ "Je nový den!" (Nejkrásnější výkřik) - z knihy Karpatské hry |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|