Provoz tohoto fóra byl ukončen. CZilla fórum slouží nyní pouze jako archiv.
Nové fórum podpory uživatelů Mozilly naleznete na adrese forum.mozilla.cz.
Obsah fóra CZilla fórum CZilla fórum
 PřihlášeníPřihlášení   ProfilProfil   Seznam uživatelůSeznam uživatelů 
Pokročilé vyhledávání
vodafone - samoobsluha

Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra CZilla -> Technická evangelizace (nefungující stránky)
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kowalski
Přispěvatelé CZilly
Přispěvatelé CZilly

PříspěvekZaslal: 13. duben 2009, 11:52    Předmět: vodafone - samoobsluha Citovat

Zdravím,
Vodafone upravil svojí samoobsluhu a v sekci Moje firma a Vodafone odměny v podsekci "objednat telefon" se nevypíše seznam (tabulka) telefonů, které lze za obdržené kredity objednat. Telefonoval jsem operátorovi, který mi sdělil, že to bez problémů funguje v IE. A má pravdu v IE funguje vše bez problémů.
Napsal jsem jim slušně e-mail, že nechápu proč to dříve mohlo jít proč to dnes upravili tak, že odstříhli uživatele FF. A že to moc nechápu když má více jak 25% podíl.

jabber: kowalski@jabber.cz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
mik
Lidé CZilly - správce fóra
Lidé CZilly - správce fóra

PříspěvekZaslal: 16. duben 2009, 22:23    Předmět: Citovat

Ahoj. Úsměv Ty seš stará garda, Tebe můžu rovnou nasměrovat do Bugzilly, kde to můžeš nahlásit do TE rovnou. Pak se jim ozvou ještě naši úderní agitátoři. Úsměv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:    Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra CZilla fórum -> Technická evangelizace (nefungující stránky) Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.