Provoz tohoto fóra byl ukončen. CZilla fórum slouží nyní pouze jako archiv.
Nové fórum podpory uživatelů Mozilly naleznete na adrese forum.mozilla.cz.
CZilla fórum
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
nazir Přispěvatelé CZilly

Založen: 16.3.2004 Příspěvky: 510 Karma: 27 Bydliště: Praha, střeva Evropy
|
Zaslal: 1. listopad 2009, 02:24 Předmět: SeaMonkey 2 (& enigmail) pro GNU/Linux x86_64 |
|
|
Jelikož se mi už nechtělo dál čekat, kdy se na ftp releases.mozilla.org (nebo v mé oblíbené distribuci) objeví v contribu tarbal se SeaMonkey pro amd64 platformu, cvičně jsem si to zkompiloval sám (a při té příležitosti vzal jedním vrzem i enigmail).
Na první nedůvěřivý pohled to vše víceméně funguje (bohužel však většina mých oblíbených extensions stále není se SM2 kompatibilní, takže já sám stále zůstávám primárně u SM1 řady), takže jestli jste někdo v podobné situaci, jako já, můžete mezitím (než se objeví důvěryhodnější zdroj) přisednout a pobejt...
Kompilováno na Debian GNU/Linux testing (squeeze), gcc 4.3.4, ze zdrojového kódu, dostupného z releases.mozilla.org, enigmail poslední trunk stažený pomocí cvs.
Tarbal je bez češtiny (pardon, nepoužívám ji)...
SEE BELOW
EDIT: mírně poupraven subject zprávy.
EDIT2: SM2 is obsolete, use a newer version.
EDIT3: see below :^) _________________ Jabber ID: nazir@jabber.cz
▶♫
Naposledy upravil nazir dne 11. leden 2010, 23:34, celkově upraveno 4 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Joelp Přispěvatelé CZilly

|
Zaslal: 2. listopad 2009, 09:26 Předmět: |
|
|
Asi jediný problém s (kompilovaným, ale i distribuční) 64bit FF/SM je že zde nefungují některá rozšíření. Spousta z nich funguje pouze s 32bit FF/SM. Krásný příklad je ColorZilla.
Jinak ale 64bit FF/SM na 64bit systému můžu jen doporučit. _________________ Boys don't cry |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: 30. listopad 2009, 23:41 Předmět: |
|
|
Enigmail již v cvs získal označení 1.0 a, jak vidím, funguje opět v SM2 i v newsgroups, tak jsem si ho zkompiloval spolu s aktuálním SeaMonkey z comm-1.9.1 stromu a dávám k dispozici.
S radostí sleduju, jak se začínají objevovat verze mých oblíbených extensions kompatibilní s SM2, prakticky už mi citelně chybí jen Mnenhy (na kterém ale AFAIK autor pracuje a má ho v plánu vydat někdy po release nového thunderbirdu), Launchy a MediaPlayerConnectivity (autoři mi zatím neodpověděli) a Tagzilla (která je už ale asi totálně mrtvým projektem, škoda)...
SEE BELOW _________________ Jabber ID: nazir@jabber.cz
▶♫
Naposledy upravil nazir dne 11. leden 2010, 23:35, celkově upraveno 1 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: 11. leden 2010, 23:30 Předmět: Vyšla nám SeaMonkey 2.0.2... |
|
|
Now, because 64 bit linux version of SeaMonkey 2 is probably
available in most distributions (at least in their experimental
and/or testing repositories), I leaving here only my last builds
of SM 2.0 series together with the latest version of Enigmail,
compiled with my build of SeaMonkey...
seamonkey-2.0.3pre.en-US.linux-x86_64.tar.bz2
seamonkey-2.0.3pre.en-US.linux-x86_64.tar.bz2.asc
enigmail-1.0-linux-x86_64.xpi
enigmail-1.0-linux-x86_64.xpi.asc
lightning-1.0b2pre-linux-x86_64.xpi
lightning-1.0b2pre-linux-x86_64.xpi.asc
...and (UPDATE!) latest stable versions of SeaMonkey 2 and Enigmail 1:
seamonkey-2.0.2.en-US.linux-x86_64.tar.bz2
seamonkey-2.0.2.en-US.linux-x86_64.tar.bz2.asc
enigmail-1.0-linux-x86_64.xpi
enigmail-1.0-linux-x86_64.xpi.asc
Omlouvám se za tu czenglish, ale oni mi tam chodí stejně většinou lidi z venku, kteří si vygooglí tento thread (tak ať to mají s plnou parádou)...
Chtěl jsem tam původně nechávat jen "pre" verze (*), ale když už, tak už. Škoda, že vývojáři SM mají jen jeden x86_64 stroj a odmítají se proto 64bit releasemi SM2 sami zabývat...
* které si teď kompiluju v naději, že již je v nejnovější verzi API SM2 kompatibilní s API TB a že tam nedělá Enigmail neplechu při zobrazení mailu v samostatném okně. No, naděje prý umírá poslední... ;^)
EDIT: přidán Ligtning pro linux x86_64 (1.0b2 pre verze) _________________ Jabber ID: nazir@jabber.cz
▶♫ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|